HELMINK GROEN

Boomkwekerij & Hoveniersbedrijf


Over ons

Boomkwekerij

De boomkwekerij stond jarenlang bekend om zijn boomteelt in de vollegrond. Helaas werd het door de aanwezigheid van de engerling (larve van de meikever) praktisch onmogelijk om deze teeltwijze voort te zetten. Het dwong ons te kijken naar nieuwe mogelijkheden.

Naast de kleinschalige vollegrondsteelt van laan-, park- en sierbomen zijn wij een innovatieve weg ingeslagen met spillenteelt boven de grond; ook wel containerteelt genoemd. We onderscheiden ons door gebruik te maken van zogenaamde 'sleuvenpotten'. Middels deze werkwijze zijn wij in staat om spillen te leveren van zeer hoge kwaliteit.

Harry Helmink is de specialist op het gebied van handveredeling van bomen en heesters. Met ruim 40 jaar ervaring in de boomkwekerijwereld is hij u graag van dienst.

 

Hoveniersbedrijf

Het hoveniersbedrijf is een dynamisch en enthousiast bedrijf dat uw groenwens graag ten uitvoer brengt. Wij zijn gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud bij particulieren, bedrijven en instellingen. Onze speerpunten zijn creativiteit, kwaliteit en vakmanschap.

Ivo Helmink is het brein achter de projecten die met passie worden uitgevoerd. Met zijn creatieve kijk op tuinen en kennis van zaken is hij in staat voor een ieder een passend plan te bedenken en uit te voeren.

Graag komt hij vrijblijvend bij u langs om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.     Harry Helmink

 Ivo Helmink