HELMINK GROEN

Boomkwekerij & Hoveniersbedrijf

        

Hoveniersbedrijf


ONTWERP

Tuinbeleving is voor iedereen anders. Verschillende mensen, verschillende wensen. Uw nieuwe tuin moet daarom voldoen aan al uw wensen. U moet immers optimaal van uw tuin kunnen genieten, elke dag opnieuw. De eerste stap naar uw nieuwe tuin is een persoonlijk en op maat gemaakt tuinontwerp. Met plezier zetten wij onze creatieve ideeën in om samen met u een unieke tuin te ontwerpen, die volledig bij u past. Wij werken met 3D visualisaties om het ontwerp tot leven te laten komen. U waant zich alvast in uw nieuwe droomtuin.  

 
AANLEG

Op basis van uw persoonlijke tuinontwerp realiseren wij uw droomtuin. Uw tuin wordt helemaal ingericht op de manier zoals u het voor ogen heeft. De verschillende onderdelen uit het ontwerp worden in fases aangelegd. Denk hierbij aan grondwerk, bestrating, tuinafscheiding en beplanting. Stap voor stap realiseren we wat we met u hebben afgesproken. U ziet de tuin met de dag veranderen en definitiever worden. Aan het eind wordt de tuin opgeleverd en kunt genieten van het resultaat.ONDERHOUD

Een tuin leeft en blijft niet vanzelf mooi. Gras groeit, mos ontstaat en planten hebben bemesting nodig. Hagen en bomen moeten op het juiste moment geknipt of gesnoeid worden. Kortom, als u dagelijks wilt blijven genieten van uw tuin, is regelmatig tuinonderhoud noodzakelijk!  Wij helpen u graag met deze werkzaamheden zodat uw tuin er ieder seizoen optimaal bijligt.